070 244 66 11
Välj en sida

VÅRA TJÄNSTER

 

På Byggnadsfirman Roger Axelsson hjälper vi både privatpersoner och företag med nybyggnationer, renoveringar eller underhåll av fastigheter. Våra hantverkare utför allt från mindre reperationer till totalentreprenader. På Byggnadsfirman Roger Axelsson utformar vi skisser, ritningar och idéer till byggnadsprojekt som är noggrant anpassade utifrån våra kunders önskemål. Vi hjälper våra kunder från en idé till ett färdigt resultat – vi gör det enkelt för våra kunder i en renovering eller byggnation.

NYBYGGNATION

Att bygga en ny fastighet kräver många olika steg från en idé till ett färdigt resultat. Vi bokar alltid in ett första möte med kunden där vi ser över vilka möjligheter och önskemål du som kund har kring nybyggnationen. Därefter sammanställer vi och levererar vi ett förslag på en byggnation som vi tror passar era önskemål. När vi har ett godkänt förslag påbörjar vi byggnationen och kan hjälpa till med ärenden som ansökan av bygglov, kontroller och besiktningar.

BYGGSERVICE

Våra hantverkare utför flera uppdrag av byggservice till privatpersoner, företag och kommunala verksamheter. Våra hantverkare är serviceinriktade och utför alltid sina arbeten av allra största noggrannhet. Genom vår långa erfarenhet i branschen projektleder vi våra uppdrag enligt våra kunders önskemål. Vi utför alla arbeten med lokala underentreprenörer.

TOTALENTREPRENAD

Vi utför allt från enklare uppdrag till totalentreprenader. På Byggnadsfirman Roger Axelsson utför vi markarbeten, anläggningsarbeten, vägar, husgrunder, vatten samt avlopp. Vi planerar och underhåller hela byggprocessen fram till färdigt resultat utifrån våra kunders önskemål.

RENOVERING

På Byggnadsfirman Roger Axelsson utför vi allt från mindre renoveringar till helrenoveringar av fastigheter. Söker du ett företag som kan renovera ett garage, en altan eller en fastighet? Vi hjälper våra kunder med allt från golvlister till omfattande renoveringar av fastigheter. Vi har goda erfarenheter kring renovering och byggnation av industrilokaler.

RÅDGIVNING

Går du i renoverings tankar eller bara funderar på att bygga nytt?
Vi på
Byggnadsfirman Roger Axelsson har många års erfarenhet av olika typer av byggprojekt. Vi delar gärna med av oss av vår kunskap och vägleder dig gärna i ditt byggprojekt. 

Byggnadsfirman
Roger Axelsson AB
Box 2114
331 02 Värnamo

Besöksadress:
Bangårdsgatan 57, 331 35 Värnamo

Telefon  070 244 66 11  (Roger)

E-post: 037019918@telia.com

Byggnadsfirman Roger Axelsson

På Byggnadsfirman Roger Axelsson hjälper vi både privatpersoner och företag med nybyggnationer, renoveringar eller underhåll av fastigheter. Våra hantverkare utför allt från mindre reperationer till totalentreprenader. Vi utformar skisser, ritningar och idéer till byggnadsprojekt som är noggrant anpassade utifrån våra kunders önskemål. Våra hantverkare hjälper kunden från idé till ett färdigt resultat – vi gör det enkelt för våra kunder i en renovering eller byggnation.

Länkar

HEM

TJÄNSTER

OM

Kontakt

Besöksadress:
Bangårdsgatan 57
331 35 Värnamo

TEL: 070 244 66 11
E-post: 037019918@telia.com