070 244 66 11
Välj en sida

KONTAKT

Välkommen att kontakta oss – vi svarar gärna på dina frågor eller lämnar en offert på ett arbete. 

OM BYGNADSFIRMAN ROGER AXELSSON AB

Våra hanttverkare utför arbeten som nybyggnation, om- och tillbyggnad, renovering, uterum, fönsterbyte och takomläggningar. 
Vi har även byggt radhus i egen regi och har ett mindre antal fastigheter i företaget. Våra kunder är företag, fastighetsägare och privatpersoner. 
Byggnadsfirman Roger Axelsson AB grundades 2005 av Roger Axelsson och vi har idag 6 anställda.

Z

VI UTFÖR ARBETEN ENLIGT VÅRA KUNDERS ÖNSKEMÅL

Våra hantverkare på Byggnadsfirman Roger Axelsson utför alla sorters arbeten inom byggsektorn och våra hantverkare sätter alltid kunden i fokus. Vid en nybyggnation eller renovering krävs det många beslut – vi hjälper till med frågorna som kunden inte alltid tänkt på. Genom vårt breda nätverk kan vi dessutom samla alla yrkesgrupper under samma tak där vi håller samordningen för byggnationen.

Z

VI STÄLLER HÖGA KRAV PÅ RESULTATET

Vi ställer alltid höga krav på vårt arbete och vill alltid att kunden får det resultat han eller hon eftersträvar. Vi har ett antal industrier som kunder där vi regelbundet hjälper till med ombyggnad, nybyggnad samt har kontakt med hyres- och bostadsbolag i Värnamo kommun som vi kontinuerligt hjälper med servicearbeten.

Z

LOKALA UNDERENTREPRENÖRER

Vi ställer samma höga krav på våra underentreprenörer som vi gör på oss själva. Vi använder oss endast av lokala underentreprenörer vid renoveringar och byggnationer.

Byggnadsfirman
Roger Axelsson AB
Box 2114
331 02 Värnamo

Besöksadress:
Bangårdsgatan 57, 331 35 Värnamo

Telefon  070 244 66 11  (Roger)

E-post: 037019918@telia.com

Byggnadsfirman Roger Axelsson

På Byggnadsfirman Roger Axelsson hjälper vi både privatpersoner och företag med nybyggnationer, renoveringar eller underhåll av fastigheter. Våra hantverkare utför allt från mindre reperationer till totalentreprenader. Vi utformar skisser, ritningar och idéer till byggnadsprojekt som är noggrant anpassade utifrån våra kunders önskemål. Våra hantverkare hjälper kunden från idé till ett färdigt resultat – vi gör det enkelt för våra kunder i en renovering eller byggnation.

Länkar

HEM

TJÄNSTER

OM

Kontakt

Besöksadress:
Bangårdsgatan 57
331 35 Värnamo

TEL: 070 244 66 11
E-post: 037019918@telia.com